Webdesign
as a service

We focus on your business

Professioneel ontwerp

Al onze websites worden op maat gemaakt.
Samen werken we naar het perfecte eindresultaat.

Mogelijkheid webshop

Wij voorzien al onze websites op een uitbreiding naar een webshop. Zo kunnen we snel schakelen als je verder wil groeien.

Makkelijk te onderhouden

Wij maken gebruik van een CMS systeem zodat u ook zelf de nodige aanpassingen kan doorvoeren.

Betere vindbaarheid

Al onze websites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo word je makkelijker online gevonden.

Kies het plan dat bij je past

De prijs van een website start met een éénmalige kost van €650 + een plan naar keuze.
Een domeinnaam naar keuze en razendsnelle hosting zijn standaard inbegrepen in elk plan. Neem zeker contact op, wij kijken steeds samen met u naar het project!

€ 17

Per maand

€ 30

Per maand

€X

Per maand

Veelgestelde vragen

Het internet staat nooit stil, daarom is het belangrijk om mee te evolueren met alle vernieuwingen die op ons pad komen. Ook houden we graag de beveiliging van uw website steeds up-to-date. Kiest u voor een maandelijkse betaling, dan bent u er zeker van dat uw website continu onderhouden en beveiligd wordt.

 

De prijs van een website is sterk afhankelijk van wat je allemaal wil. In onze eerste gesprekken bekijken we samen de mogelijkheden en stemmen we op elkaar af. We streven ernaar om de beste prijs/kwaliteit te leveren. Bij ons zal je je niet aan torenhoge facturen moeten verwachten!

 

Wij bekijken steeds samen met de klant welke deadline hij/zij voor ogen heeft en stemmen daar op af. Gemiddeld kan je rekenen op 3 weken werk.

Dit mag je opnieuw zelf kiezen, wil je graag alles uit handen geven? Dan kan dat! Wij schrijven alle teksten, zoeken de juiste afbeeldingen bij elkaar en zorgen ervoor dat het allemaal netjes bij elkaar past. Lever je liever zelf de teksten en afbeeldingen aan? Dan is dit ook geen enkel probleem.

Neem contact met ons op

Informeer ons over uw probleem / project / offerteaanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kan contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via info@cheaponline.be.